Vi har alle hørt det… “Indhold er kongen” og god grund fordi det er hvad angår internettet.

Og når det kommer til web-surfere, de kommer online af to grunde, ene er at tjekke der e-mail og grund nummer to er at søge på nettet efter “Oplysninger”.

Hvordan tror du internettet fået ry som “Oplysninger super-motorvej”?

Fordi det er dens primære formål var før besluttede de at kommercialisere det for hvad det er i dag.

And… Hvad indeholder ‘Artikler’?

Svaret er ganske simpelt… “Oplysninger”.

Så hvad har dette at gøre med dig?

Være den, der leverer den.

Det er så simpelt.

Nu, for resten af denne artikel jeg vil give dig 10 stærke grunde hvorfor du bør og/eller har brug at komme i gang med ‘Artikler’ som en af din online markedsføring strategier, så du også kan høste fordelene.

Med det sagt, lader gå videre til årsag #1.

Årsag #1. Søgemaskinerne elsker dem..

Det er ingen hemmelighed at søgning motorer kærlighed indhold, så hvis du leverer det regelmæssigt dine giver dem en stor grund til at stoppe på ved for at tage et kig rundt.

Når der vil de spider og indeksere dit websted, som er lige, hvad du ønsker.

Årsag #2. Hjemmeside og nyhedsbrev ejere altid har brug for dem.

Jeg base rørte på dette tidligere om, hvorfor web surfere kommer online.

Website ejere har brug for friske indhold til at holde der besøgende og/eller abonnenter kommer tilbage, hvor som nyhedsbrev forlag også har brug for friske indhold der “email” nyhedsbreve som de udgive og sende der abonnent base.

Huske de to grunde jeg drøftet tidligere om, hvorfor web surfere kommer online. BINGO!

Årsag #3. De skaber liv lange resterende trafik.

Artikler producere liv lange resterende trafik fordi hjemmeside ejere, nyhedsbrev forlag og artiklen mapper Arkiv dem for der besøgende til at læse og søge gennem.

Og da du har en ressource-boks beliggende for enden af hver artikel du producerer dit websted info og URL du vil modtage trafik.

Årsag #4. Fantastisk måde at få One-Way høj PR links.

Dette er formentlig en af de bedste grunde fordi når du tilbyder dine gratis information med “Genudskriv rettigheder” og hjemmesiden ejeren beslutter at arkivere din artikel inden for der artikel directory og deres hjemmeside sker at have en høj PR(popularity ranking) placering, gæt hvad?

Du vil være i stand til at ‘Piggy tilbage’ for off der PR giver dit websted en PR-boost, fordi i slutningen af hver artikel du producere din stand til at forlade din ressource Box med alle dine hjemmesider info og vigtigst af alt, din webadresse.

Årsag #5. De er VIRAL.

Dette er endnu en anden stor grund til at begynde at bruge artikler som en af din online markedsføring strategier simpelt fordi du kommer til at tilbyde “Genudskriv rettigheder” med alle artiklerne du producerer giver hjemmeside og nyhedsbrev ejere tilladelse til at offentliggøre dem forårsager en VIRAL eksplosion og trafik stigning til din hjemmeside.

Årsag #6. Du kan offentliggør dem via RSS.

Hvis din op til hastighed på de nyeste marketing teknologi kaldet skrive RSS (Real Simple Syndication) og du ‘Artikler’ på en regelmæssig basis kan du set-up en RSS-feed, at web surfere og/eller website ejere kan “Opt-In” til og syndikat din ‘artikler’ via RSS til dem , plus, kan du også sende din RSS nyhedskanal(er) RSS søgemaskiner og directories.

Afhængigt af hvor mange “Opt-In” er dette endnu en anden stor grund til at komme i gang med ‘Artikler’ og en anden måde at skabe masser af gratis målrettet trafik.

Årsag #7. Bloggere med BLOGS skal “Oplysninger”.

Bloggere med BLOGS eller Web-Logs brug for oplysninger til.

Hvis du giver dig kvalitetsoplysninger relateret til en bestemt Blog kan denne blog ejer bare sende din artikel på sin blog for deres publikum/læsere til at læse, giver du igen flere gratis eksponering for din virksomhed.

Det bliver bedre. Blogs også bruge RSS (Real Simple Syndication) for at syndikere der indhold til forskellige søgemaskiner, RSS søgemaskiner og directories giver dig igen mere gratis eksponering gennem der foder.

Årsag #8. Info-produkt udviklere skal bruge den til.

Nogensinde får en gratis e-bog af en slags i din indbakke med relaterede artikler inde fra andre forfattere?

Når du tilbyde dine artikler med “Genudskriv rettigheder” og nogen beslutter sig at inkludere din artikel i der ebook for en Viral marketing kampagne er de arbejder på, gæt hvad?

Mere gratis målrettet trafik til dig som den særlige ebook cirkulerer på tværs af internettet.

Årsag #9. Sende dem til relaterede fora og nyhedsgrupper.

Husk, at internettet er alt om tal og fora og nyhedsgrupper indeholder tal til og er endnu en anden vej for dig at få nogle ekstra eksponering gratis for din online-forretning gennem dine artikler.

Bare sørg for du læse der ‘vilkår’, før du starter udstationering, fordi du ikke ønsker at modtage nogen ‘ild’ i din indbakke. (De kan være grim).

Årsag #10. Du få INSTANT troværdighed som en ekspert.

Den bedste måde at få tillid til dine potentielle kunder online er at forsyne dem med kvalitet “Oplysninger”.

Ved at gøre dette din træde og fortælle dem, at du ved hvad du taler om inden for industrien dit i at give dem en grund til at undersøge hvad du har at tilbyde yderligere ved at følge linket, du gives inden for din ressource Box i slutningen af din artikel.

WoW! Er disse 10 stærke grunde til at komme i gang med ‘Artikler’ eller hvad?

Du får alle disse fordele ved at bare producere en artikel.

Jo mere producerer du, jo mere vil du drage fordel.

Ser du hvordan magtfulde ‘artikler’ er nu og hvordan de kan tage din online-forretning til det næste niveau?

Det håber jeg virkelig.

Konklusion: “Indhold er kongen” online og vil forblive konge for så længe internettet findes.

Det er nu op til dig at optrappe til pladen og beslutte om, hvorvidt du ønsker at tappe denne “bevist Internet marketingstrategi” dig selv og høste alle fordelene jeg bare færdig med at forklare ovenfor.