Der er nu mange alternative og naturlige behandlinger for at hjælpe mennesker, der lider af hovedpine og migræne. I denne artikel vil jeg skrive om disse type af retsmidler og også anbefale typer af mad mennesker bør undgå, hvis de altid lider af hovedpine og migræne.

Der er mange årsager til hovedpine herunder:

Store mængder af alkohol

Over spise

En forkert kropsholdning

For meget stress

Problemer med tænder

Problemer med en person øjne

Det er vigtigt, at vi lærer at håndtere stress og blive mere pleje-fri. En masse mennesker reagere på stressende situationer ved at dreje til alkohol. Dette kan kun tilføje til deres problemer og kan føre til endnu mere hovedpine.

Hvis personen drikkevarer til overskydende kan de vågner op med tømmermænd. Hvis dette sker for dig vil jeg råde dig til at drikke masser af vand, som du er tilbøjelige til at blive dehydreret. C-vitamin er også nyttige til at fjerne alkohol hurtigere fra din krop.

Hvis du er i stand til at leve et stress-frit liv, kan det være værd at se på alternative behandlinger. Disse er typerne af naturlige terapi vil jeg råde:

Osteopati

Akupunktur

Homøopati

Yoga

Tai Chi

Alexander teknik

Der er også visse fødevarer og drikkevarer, som er et must for at undgå for folk, der har regelmæssige hovedpine. Disse omfatter:

Citrusfrugter som appelsiner og grapefrugt

Chokolade

Ost

Alkohol

Migræne

Hovedpine er irriterende nok, men migræne kan være alvorligt smertefulde. Jeg har lidt med migræne i en årrække og har nu studeret emnet søger en kur. Jeg besluttet at ikke have at leve mit liv, at have disse migræne regelmæssigt hele året, da smerten er uudholdelig. Måske jeg er lidt af en tøsedreng, men de virkelig forårsager mig en masse sorg.

Der er en række grunde eller af årsager til migræne. Disse omfatter lys, visse fødevarer eller høje lyde. Jeg må sige, at jeg synes min egen migræne er forårsaget af stress og angst. Jeg har altid været en bekymrede og har lidt med et lavt selvværd til det meste af mit liv. Der er mange årsager til denne manglende tillid, som jeg ikke vil kede jer med på dette stadie.

Jeg besluttede, at jeg skulle tackle min stress samt læring om, hvordan at udrydde migræne.

Jeg er nu i stand til at slappe af og har accepteret at ikke én person er perfekt. Jeg er klar over, at jeg vil begå fejl og så længe jeg lære af dem, så er det OK. Bekymre sig ikke hjælper mig i hvert fald har jeg derfor at stoppe gøre det.

Jeg har også brugt alternative sundhedsbehandlinger for at hjælpe mig med at reducere min stress herunder:

Naturlægemidler

Meditation

Yoga

Tai Chi

Jeg har stadig hovedpine, som jeg må indrømme, at jeg kan lide at have et par øl rundt en gang om ugen. Jeg har ikke men havde en migræne i omkring ni måneder nu. Jeg er meget gladere i livet og har lært hvordan de skal håndtere min niveauer af stress. Jeg regelmæssigt meditere og bruge andre naturlige retsmidler, som nævnt ovenfor. Dette er, hvad har hjulpet mig og jeg håber det hjælper dig til.