En af de hurtigste og mere effektive måder at udstille din kunst eller håndværk til offentligheden er ved at åbne en stand på en art eller craft show. Tusindvis af mennesker komme til disse kunst viser hvert år med den hensigt at købe noget, og der synes ikke at være en ende i sigte.

Før du pakker din poser og hovedet ud til den næste show, bør du helt sikkert lære så meget som du kan om kunst viser. Denne type arbejde kræver planlægning, forskning og diverse udgifter, og muligvis ikke for alle.

Et godt udgangspunkt er at besøge Sunshine kunstner er et stort magasin, der dækker kunst viser i detaljer. De giver oversigter over kommende kunstudstillinger og oplysninger om hvordan du kan deltage. De også evaluere kunstudstillinger og fremlægge rapporter om salg, deltagelse og andre vigtige detaljer.

Det kan være en god idé at hovedet ud til din første kunstudstilling som besøgende før faktisk etablere butik. Når du ankommer, går rundt og bare iagttage, hvordan det hele fungerer. Overholde de boder, der har mest trafik og se, hvad de laver lige. Introducer dig selv til ejeren af booth og se, hvis de åbent at tale om deres succes med dig. Så længe de ikke er i direkte konkurrence med dig, bør de være glade for at give dig nogle pejlemærker.

Når du sælger dit arbejde på en kunstudstilling sælger du direkte til offentligheden. Du gøre alle overskuddet. Der er ingen grund til at dele en stor procentdel med en agent eller galleri ejer.

Det er nok bedst at sælge varer til forskellige priser til at rumme de forskellige købere, der kommer til din kabine. Hvis du sælger typisk malerier for tusindvis af dollars, tilbyde mindre, mere overkommelige udskrifter. På denne måde din kunst kan være tilgængelige for alle.

Sørg for at du kan acceptere kreditkort. Mange mennesker, der besøger kunst viser betale med kreditkort. Hvis du ikke er indstillet til at acceptere kreditkort, vil du højst sandsynligt miste salg.

Konfigurere og køre en bod på en kunstudstilling kan være udfordrende. Bringe et familiemedlem eller ven sammen til at hjælpe dig oprette og hjælpe kunder. Det er også rart at have nogen til at holde dig selskab og give støtte og opmuntring.

Kunst og håndværk viser er en fantastisk måde at opbygge en kunde mailingliste. Oprette en lille afsnit på din kabine indbydende gæster og browsere til at give dig med deres navn, adresse og e-mail-adresse. Næste gang du deltage i en kunstudstilling, du kan sende en mailer til din liste. Du kan også lade din postliste vide om nogen ny kunst eller håndværk du har til salg. Det kan ikke være let at bygge en postliste, som folk er lidt tøvende, når det kommer til at udlevere personlige oplysninger. For at lokke folk til at deltage, kan du tilbyde noget gratis. Du kan oprette små farveprint postkort af dit arbejde og sætte dem i billig rammer og give dem væk til hver abonnent.

Sørg for du holde styr på dine udgifter og salg. Du skal afgøre, om du har faktisk lavet en fortjeneste, ellers kan du har at foretage justeringer eller muligvis ikke deltage samme kunstudstilling igen.

Må ikke blive modløs, hvis du ikke gør en enorm fortjeneste din første time-out. Som jeg sagde i begyndelsen, kunst viser muligvis ikke for hver kunstner. Mange kunstnere sælge på kunstudstillinger udelukkende, mens andre kun bruge kunst viser en gang imellem til markedsføringsformål.