Det er rigtigt at indsende artikler kan skabe enorme mængder af trafik til dit websted er der et par vigtige ting skal tages i betragtning. Medmindre selvfølgelig du er en lone ranger markedsføring i en niche uden konkurrence, hvis så, denne artikel ikke er for dig. Blot et par backlinks med valg søgeord sigter mod din niche uden nogen konkurrenter sider og din flyvende høj på side, en af top 3 søgemaskinerne. Faktisk, nu hvor jeg tænker over det mens proofing denne artikel – hvis det er dig, bedes du kontakte mig som jeg vil gerne vide hvilken niche din i. (:–)

Nå det er en dejlig tanke for en perfekt verden hvor alle få ‘s egen niche og hver side på dit websted fylder de første 3 sider af en Google-søgning, men for resten af os i større markeder for konkurrence kan være meget hård.

Jeg er ikke sikker på om dig, men jeg tror mange mennesker blindt indsende artikler artikel directories og ezine udgivere uden hensyntagen til søgeordene deres målretning ved hjælp af deres ankertekst i deres ressource box eller i hele artiklen. De fleste af os nu vide, at backlinks til vores sites, støt og gradvist over tid opbygget vil få os til at stige, stiger, stiger i serp’s (søgemaskine resultater sider).

Der er SEO fora fyldt til bristepunktet på korrekt valg af søgeord. Jeg har ikke brugt meget tid på at studere alle de nyeste tips og tricks men samtidig lære online markedsføring over dette sidste år har jeg helt sikkert plukket op en masse viden om hvad der virker og hvad der ikke på nettet.

Okay, nok af en intro – hvis din målretning et stort marked gerne sige – “Internetmarketing” for eksempel – bare vide, at ifølge Google din op mod 278 millioner sider der også rettet mod dette søgeord. Mens en hurtig søgning i tilnærmelser database afslører over 302 tusind søgninger i januar 2006 alene – det kan være et marked for at være i nogle vil hurtigt antage – Tja, måske hvis din villig til at vente i lang tid eller har en 100.000 dollars i din bank konto for at fængsle nær ly enhver form for online markedsføring sammen med et dyrt artikel indsendelse service.

Selvfølgelig med lidt søgeord forskning kan du luge ud omkring 98% af denne konkurrence. Lad os dykke ret i og se hvad der er muligt.

Jeg har tænkt mig at bruge min favorit søgeord forskning værktøj, som jeg er meget begejstret for btw, email mig hvis du har brug for bedste gratis rådighed, jeg har tænkt mig at kigge og se om jeg kan finde en lettere nøgleordet selv i dette store marked. Hold stram, vil jeg være højre back.

Okay, jeg er tilbage, hvorfor ikke målrette dine artikler og steder omkring nøgleordet “idé at tjene penge”, det regelmæssigt har søgt, over 8.000 gange i januar 2006, men kun har 9540 konkurrerende sider. Faktisk, jeg er ganske imponeret over dette søgeord og jeg bare kan målrette det selv medmindre du slog mig for det. Anyway, ved at målrette dine artikler, websider og backlink anker tekst nøgleord til denne mindre konkurrencedygtige sigt vil du drastisk forkorte den tid, det tager for at komme til side 1 af de top 3 motorer. Selv om udbetaling i sidste ende ikke vil være så stort på grund af mindre trafik du vil være smukt belønnet hvis du gør dette 10 eller 15 gange over på forskellige søgeord, kan du gøre dette tilføje blot flere sider til dit websted – du skal bruge lots alligevel! Ved hjælp af søgeord, der har en realistisk side 1-3 serp nå, kunne du se side ét inden for kun dage eller uger i stedet for måneder eller år. Jeg har også et virkelig imponerende og hurtig site builder for hvis dine behov. Igen, email mig hvis du er interesseret så jeg ikke behøver at annoncere et affilieret program i denne artikel, som er en anden nej nej jeg hører. (:–)

I lukker, nogle andre hurtige tips ikke at glemme – brug dit søgeord i titlen på din artikel hvis det lyder realistisk og ikke dumme! Min foreslåede søgeord ovenfor skal nogle kreativitet flyder godt i sætninger. Tilføje søgeordet et par gange i hele en 5-700 ord artiklen og én gang i din ressource box skal nemt nok. Bare over gøre ikke det, og da motorerne mere skydning for kvalitet ikke-duplikeret indhold din nødt til at fremlægge artikler der er på engelsk på lang sigt reliability(:–).

Også, om web side din målretning, bruge dine søgeord en gang i sidetitel, en gang i dine sidehoveder i mindst én af alt-tags i dine billeder og omkring 0,5 – 2% af din samlede ord, sider. Jeg har fundet dette gør en forskel, når edderkopperne kravler dit sider.

Alt bedst til dig min kollega artikel Indsendere!